Actorul Horațiu Mălăele s-a aflat în ultima zi a săptămânii trecute într-un restaurant din Alexandria, unde a susținut un moment artistic special. 

În ciuda faptului că prezența oamenilor la eveniment a fost destul de scăzută, Horațiu Mălăele a specificat că vine cu mare drag în Teleorman și că oricând li se va face dor de el locuitorilor acestor locuri, îl pot chema fără rețineri. De asemenea, actorul i-a îndemnat pe teleormăneni să meargă să vadă filmul Moromeții 2, considerând că este cea mai bună metaforă cinematografică pentru felul în care istoria are prostul obicei de a se repeta.

În plus, în timpul spectacolului foarte scurt susținut pe scena restaurantului Unicom din Alxandria, Horațiu Mălăele le-a spus spectatorilor și povești, încercând să-i aducă astfel în apropierea valorilor perene care ar trebui, în definitiv, să ne guverneze existența. Restul spectacolului a constat în momente de stand up, în care umorul cinic și dureros a provocat atât hohote de râs, cât și o revoltă foarte bine definită în subsidiar.

„Cică în anul 2018 până la final, toți șomerii, dar toți șomerii, vor avea slujbe. Ele vor fi oficiate de preoți. Ce s-a ales din țara asta. E înspăimântător! Stăteam acum câteva zile în biserică și o femeie de lângă mine și-a aprins țigara. Mi-a căzut berea din mână! Cică în anul 2018 până la final va fi sfârșitul lumii, apocalipsa, toată lumea va muri, toată lumea va pieri. Cine vrea să mai trăiască, să vină la noi în România, fiindcă noi suntem rămași în urmă cu 50 de ani. La fiecare 6 secunde, o femeie naște. Trebuie s-o găsim pe această femeie și s-o oprim! În ciuda aparențelor, și pe mine m-a născut o femeie, eu m-am născut în România. Întrebarea e de ce? Am vrut să fiu cât mai aproape de mama.”

Articolul precedentDezvelirea unei statui dăruite de un alexăndrean, ignorată de autorități
Articolul următorÎn Teleorman, carnea de porc se găsește pe toate drumurile. La propriu!