Astăzi a fost inaugurată prima Substație de Ambulanță înființată în zona rurală din Gratia. ”Această realizare reprezintă un pas esențial în reducerea timpului de intervenție pentru urgențele medicale, contribuind astfel direct la salvarea de vieți omenești.”, a declarat Adrian Gâdea, candidatul PSD pentru Consiliul Județean (CJ) Teleorman.

Noua substație de ambulanță va deservi aproximativ 9.000 de locuitori din zona de nord a județului, oferind un suport vital într-o regiune în care accesul rapid la servicii medicale era limitat. Importanța acestui proiect este accentuată de apropierea de autostradă, facilitând astfel transportul rapid al pacienților cu urgențe majore, cod roșu, către Spitalul Universitar București.

”Este o investiție foarte importantă, un punct strategic pentru cetățenii din zona de Nord a Județului, care va deservi aproximativ 9.000 de locuitori. Dată fiind apropierea fața de autostradă, toate urgențele Cod Roșu vor ajunge direct la Spitalul Universitar București, în cel mai scurt timp posibil.
Alături de domnul primar Florea Ion și de doamna Mirela Ciobanu, manager al SAJ Teleorman, am pus acest proiect pe hârtie în ianuarie, iar în numai câteva luni a devenit realitate. Acest lucru se datorează colaborării de succes pe care am avut-o împreună, dar și suportului colegilor din Ministerul Sănătății. Vreau să le multumesc tuturor celor care au avut o contribuție mai mică sau mai mare la acest proiect salvator de vieți!” a scris Adrian Gâdea pe pagina sa de Facebook.
 
CMF: 21240002
 
 

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedent10 ani de IQOS! Philip Morris International aniversează 10 ani de călătorie către un viitor fără fum
Articolul următorCod Galben de inundații în trei județe din România. Unde vor lovi apele