În cadrul unei conferințe de presă, desfășurate astăzi în Teleorman la sediul PNL, a adus în dezbatere ziua alegerilor de duminică. Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a declarat că PSD-ul din județ „tremură” de teama rezultatului alegerilor. 

Eugen Pîrvulescu și vicepreședintele PNL Teleorman, Dan Popescu, au convocat astăzi o conferință de presă în Teleorman, pentru a-și exprima impresiile din campanie și speranțele de după. Cei doi lideri liberali au îndemnat populația să participe la referendumul pe justiție și să voteze la alegerile europarlamentare așa cum le dictează conștiința. Deși nu au cunoștință despre situații concrete în care s-ar pregăti fraude electorale în județ, cei doi spun că se tem de posibilitatea ca ele să se întâmple, dar au încredere că ele vor fi pedepsite în justiție.

Mai mult, Eugen Pîrvulescu a susținut că PSD-ul din Teleorman e acum încercat de o stare de îngrijorare, căci niciodată până acum nu s-a simțit în județ un val de nemulțumire mai mare: „Simt că PSD-ul tremură în Teleorman! Nu mai e ca în anii trecuți, noi am vorbit cu oamenii și remarcăm în discuțiile cu ei un nivel foarte mare de nemulțumire față de PSD Teleorman, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. Avem mare încredere că rezultatul acestor alegeri va fi unul suprinzător de mic pentru PSD, care a avut la dispoziție peste 20 de ani să demonstreze ce poate și se vede cu ochiul liber ce-a reușit: nimic.

Articolul precedentProtestatarul Daniel Tuinete a găsit parola pentru Dragnea înainte de alegeri
Articolul următorBomboane de 20.000 de lei pentru Primăria Țigănești