În cursul zilei de astăzi, la intersecția drumului european 70 cu centura Alexandria, trecătorii au putut vedea carne de porc și alte resturi alimentare aruncate direct pe șosea.

O cantitate deloc neglijabilă de carne de porc, probabil stricată, precum și mai multe ambalaje de produse lactate a putut fi observată astăzi chiar în intersecția drumului care leagă Bucureștiul de Alexandria cu centura Alexandriei. Resturile erau aruncate, pur și simplu, mirându-i pe șoferi, în primul rând.

În contextul deloc favorabil al pestei porcine, bucățile de carne de porc ar fi trebuit, poate, testate. Însă nu știm dacă acest lucru s-a realizat sau nu, pentru că nimeni din Direcția Sanitar Veterinară Teleorman nu mai discută cu presa după ora 17.00. Nici la Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman nu a ajuns vreo sesizare până în jurul orelor prânzului, însă fotografiile demonstrează cum carnea de porc a ajuns să se găsească în Teleorman pe toate drumurile. La propriu.

 

Articolul precedentHorațiu Mălăele la Alexandria: „Cică în anul 2018 până la final, toți șomerii, dar toți șomerii, vor avea slujbe. Ele vor fi oficiate de preoți.”
Articolul următorRedeschiderea dosarului TelDrum a rămas în pronunțare