În timpul acestui weekend, la liceul „Constantin Noica” din Alexandria a avut loc o spargere. Mai multe calculatoare și echipamente electronice au fost sustrase de hoți. 

Femeia de serviciu a fost prima care a remarcat faptul că peste weekend, în liceu s-a petrecut ceva ieșit din comun. Vineri, aceasta a încuiat unitatea de învățământ și în această dimineață, când a venit la muncă, a găsit totul răvășit. Polițiștii nu știu exact în care dintre zilele libere s-a întâmplat spargerea, însă chiar în acest moment, ei sunt la fața locului, evaluând pierderile și urmărind indiciile care vor conduce la prinderea făptașilor.

La prima vedere, din unitatea de învățământ lipsesc mai multe calculatoare și echipamente electronice. În aceste condiții, examenul de Bacalaureat nu va mai putea avea loc acolo, având în vedere că în acest moment, unitatea școlară nu mai deține logistica necesară supravegherii procesului de examinare. De altfel, au fost sutrase chiar și camerele de luat vederi, dar și aparatură din cabinetul medical al liceului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Teleorman, Dana Pășu, ancheta este în plină desfășurare, iar furtul s-ar fi putut produce oricând, în intervalul cuprins între ziua de vineri după-amiază și dimineața acestei zile.

Articolul precedentNoi cazuri de pestă porcină africană, confirmate în Teleorman
Articolul următorAlertă hidrologică pe Râul Vedea. Autoritățile locale sunt pregătite să intervină