Orașul Alexandria se pregătește să devină un centru medical de referință în regiune prin construcția unui nou spital modern, care va avea cinci etaje și va fi dotat cu un heliport. Această infrastructură avansată va transforma semnificativ peisajul medical local, oferind servicii de sănătate la cele mai înalte standarde, a declarat Adrian Gâdea, candidat PSD la CJ Teleorman.

Noul spital va fi o clădire impresionantă de cinci etaje, proiectată pentru a maximiza eficiența și confortul atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical. Fiecare etaj va fi dedicat unor specialități și servicii specifice, asigurând o organizare optimă și o accesibilitate sporită.

 

Una dintre caracteristicile distinctive ale noului spital va fi heliportul situat pe acoperișul clădirii. Acesta va permite transferul rapid al pacienților în stare critică, asigurând astfel accesul imediat la îngrijiri medicale de urgență. Heliportul va facilita și transportul aerian pentru intervenții medicale urgente, reducând semnificativ timpul de răspuns în cazurile de urgență majoră.

”Totodată, Spitalul de la Zimnicea este într-un proces de reabilitare și modernizare, Spitalul municipal de la Roșiorii de Vede va fi reabilitat și modernizat, Spitalul de la Turnul Măgurele va avea într-o lună de zile terminată proiectarea, după care va urma licitația pentru execuție și, de asemenea, suntem în perioada în care pregătim documentația pentru a obține finanțarea pentru reabilitarea și modernizarea spitalului de la Videle.” a mai spus Adrian Gâdea.

CMF: 21240002

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedent„Majorăm îndemnizațiile lunare pentru copiii și adulții cu handicap grav”
Articolul următorTrei indivizi care vindeau pe rețelele de socializare permise de conducere, reținuți de procurori