Deși Zimnicea este un oraș depopulat, oamenii fugind din cauza sărăciei spre orizonturi mai profitabile, angajații din Primăria Zimnicea câștigă salarii de corporatiști. 

În raportul anual privind transparența veniturilor salariale în 2019, la Primăria Zimnicea cel mai bine câștigă, evident, primarul. Petrică Pîrvu încasează lunar un salariu de bază în valoare de 12.480 de lei. Da, ați citit bine! Și poate că n-ar fi rău să vă amintiți că vorbim despre același primar care cumpăra câteva pungi de cafea pentru protocol în Sistemul Electronic de Achiziții Publice sau, cu alte cuvinte, din bani publici.

Nici viceprimarul orașului n-o duce mai rău, Valentina Iuliana Vișan încasând un salariu de bază de 10.400 de lei. Secretarul orașului, Ionel Berechet, merge acasă cu un salariu de bază în valoare de 8.704 lei, iar un șef de serviciu cu aproximativ 6.900 lei. Angajații în funcțiile de execuție încasează un salariu de bază cuprins între 5.300 și 2.900 de lei. La aceste sume se adaugă, bineînțeles și sporurile de hrană, de noapte și de vacanță.

Articolul precedentTerenurile de sport din pădurea Vedea sunt acoperite de apă
Articolul următorChipurile celor mai bogați oameni din Turnu Măgurele, pictate, alături de îngeri și sfinți, pe pereții unei biserici din Teleorman