Liviu Dragnea face tot ce e posibil pentru a se elibera. Astfel, pe lângă recursul în anulare și recursul în casație, Dragnea solicită acum, din nou, Penitenciarului Rahova să îl lase o zi în libertate.

Prima cerere formulată de Dragnea și acceptată în fază inițială a fost ulterior respinsă, după ce subiectul a „răsuflat” în presă, fapt ce ar fi putut duce la o interpretare a situației în defavoarea Penitenciarului. Asta pentru că obținerea unei zile de permisie este garantată doar după un comportament ireproșabil, manifestat vreme de un an.

Ei bine, Dragnea se află la Rahova de numai 5 luni și asta nu îi dă dreptul la o zi liberă. favorizare a fostului lider PSD. Pentru a obține o zi de permisie, deținuții trebuie să demonstreze un comportament ireproșabil timp de cel puțin un an. Noua cerere de a ieși din închisoare a lui Liviu Dragnea a fost semnată din nou de şeful parcului auto unde fostul președinte al PSD lucrează ca mecanic în detenție. Același care a semnat-o și săptămâna trecută, iar directorul Penitenciarului Rahova a respins-o.

În plus față de data trecută, cererea de liberare a lui Dragnea a fost semnată și de o comisie de liberări, așa că sunt șanse mai mari ca directorul penitenciarului să accepte noua solicitare. Totuși, nu există nicio certitudine în acest sens. Dar dacă lucrurile evoluează așa cum speră Dragnea, acesta ar putea să părăsească temporar penitenciarul la începutul săptămânii viitoare.

Articolul precedentMarian Potbăniceanu a fost validat în funcția de consilier local
Articolul următorNoi acuzații la adresa DGASPC Teleorman: un teleormănean a donat instituției și nu a primit contract de sponsorizare