Echipamente noi se pregătesc pentru Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, în cadrul unui proiect cu bani europeni. Contractul va fi semnat în cadrul unei ceremonii ce va avea loc mâine la sediul autorității județene.

Proiectul „Dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență din Alexandria” face parte dintr-un portofoliu de proiecte pentru modernizarea spitalului județean și este gândit în vederea creșterii accesibilității serviciilor de sănătate în regim ambulatoriu pentru teleormăneni. Finanțarea este asigurată prin POR 2014-2020, vizând dezvoltarea zonelor sărace și izolate.

Prin proiect urmează să fie dotate cu echipamente medicale performante 6 cabinete din structura Ambulatoriului integrat al unității spitalicești, iar valoarea totală a acestuia este de 3.791.903 lei. La ceremonia de semnare a contractului va participa, potrivit departamentului de comunicare al Consiliului Județean, Adrian Gâdea, reprezentant al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Articolul precedentFermierii din Teleorman primesc bani! Peste 30 milioane euro
Articolul următorBătrân de 84 de ani, dispărut în Alexandria