Polițiștii teleormăneni caută în aceste zile un bâtrân în vârstă de 84 de ani, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Bărbatul e cetățean elvețian și nu cunoaște limba română.

Bărbatul, pe nume Haspel Josef, a plecat voluntar de la domiciliul soției sale pe data de 22 octombrie, în jurul orei 10.00. Polițiștii îl caută și, în același timp, cere sprijinul populației în vederea identificării și găsirii bătrânului. Bărbatul poate fi reperat relativ ușor, având în vedere că nu cunoaște limba română și folosește cârje pentru a se deplasa. Semnalmentele acestuia sunt: înălțime – 1,74 m, greutate 90 kg, ochii albaștri, dispuși oblic, picioare lungi, calviție, prezintă mai multe pete de culoare maronie la nivelul scalpului și cicatrici la nivelul ambilor genunchi, rezultate în urma unor intervenții medicale.

În momentul plecării era îmbrăcat cu un pulover de culoare gri deschis, costum de culoare bleumarin, având în picioare adidași din pânză, de culoare neagră. De asemenea, bărbatul avea asupra sa portmoneul cu actele de identitate emise de autoritățile elvețiene. Persoanele care pot furniza informaţii despre acesta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407166,

 

Articolul precedent6 cabinete ale Spitalului Județean de Urgență vor fi dotate cu echipamente
Articolul următorPLUS Teleorman monitorizează corectitudinea afișajului electoral în campanie