La Alexandria se promite de prin anul 2005 un parc industrial, care ar trebui să atragă investitori și să genereze locuri de muncă în zonă. În realitate, așa-zisul parc industrial nu este decât un panou aruncat în câmp, pentru care se cheltuie, însă, bani de salarii și studii de fezabilitate. 

Un parc industrial care există numai în hârtii înghite periodic bani publici pentru plata salariilor angajaților și pentru efectuarea unor studii de fezabilitate din bugetul local al orașului Alexandria. Parcul, care ar putea genera locuri de muncă în unul dintre cele mai sărace județe din țară, este promis în mod recurent încă din anul 2005. Deși firma e înființată de anul trecut, ea se ocupă cu trimiterea de documente la Ministerul dezvoltării pentru obținerea titlului de parc industrial.

Terenul pe care ar urma să se înființeze parcul are o suprafață de aproape 18 hectare și este situat la 3 kilometri de centrul Alexandriei, pe DE 70. În prezent acolo există doar un panou abandonat în câmp. Parcul are, însă, deja director și secretară. În plus, peste 25.000 de euro sunt acum cheltuiți pentru elaborarea unui studiu de fezablitate, care ar trebui să garanteze obținerea titlului de parc industrial de la Ministerul Dezvoltării.

 

Articolul precedentAu debutat Zilele Bibliotecii Județene
Articolul următorUn bărbat a fost îngropat de viu sub un mal de pământ! Se încearcă scoaterea lui