Biblioteca Județeană din Alexandria își celebrează în aceste zile activitatea, motiv pentru care a invitat factorii politici să discute cu acei cunoscuți generic drept „consumatori de carte” în plină campanie electorală. 

În loc să celebreze cărțile și cititorii, Biblioteca Județeană „Marin Preda” și-a deschis ieri celebrarea activității anuale printr-o festivitate la care au fost invitați… politicieni PSD. Atât Dănuț Cristescu, președinte al Consiliului Județean și membru de bază al campaniei Vioricăi Dăncilă, cât și Ioan Augustin, viceprimarul Alexandriei, au fost invitați să le spună vorbe de duh cititorilor și altor consumatori ai serviciilor bibliotecii.

De altfel, Cristescu a și ținut să povestească pe Facebook experiența lui inedită la bibliotecă, specificând că întâlnirea a avut scopul depășirii de sine:

Astăzi, la Alexandria, au debutat Zilele Bibliotecii Judeţene “Marin Preda”. 
Am participat cu multă plăcere la deschiderea festivă a Zilelor Bibliotecii Judeţene “Marin Preda”, eveniment care pune în lumină biblioteca, cartea, lectura, autorii și pe cititorii lor. 
Am avut din nou o excepțională ocazie să sărbătorim împreună, la distanță de un an, Biblioteca. O sărbătoare îndelung așteptată, o întâlnire de bun augur dintre oamenii care, fie ei bibliotecari, autori, cititori, se bucură pentru disponibilitatea de a ieși „din propriul nostru mic univers, în care avem dreptate de dimineața până searaˮ, la o întâlnire prin care încercăm să ne depășim pe noi înșine.

Articolul precedentViorica Dăncilă vine astăzi în Teleorman!
Articolul următorBani pentru un parc industrial inexistent la Alexandria