Redeschiderea unei părți a dosarului Teldrum, cerută de procurorii DNA, a fost retrimisă la Tribunalul Teleorman, după ce anul trecut, aceeași instanță a refuzat procurorilor începerea anchetei. Dosarul ajunge, de data aceasta, pe mâinile judecătoarei Emilia Enescu, o persoană cunoscută pentru relațiile cu familia lui Dragnea. 

Potrivit mai multor surse din zona Turnu Măgurele, fratele judecătoarei Emilia Enescu este avocatul lui Valentin Dragnea, dar și al fraților Codrea, afaceriștii pictați printre sfinți într-o biserică din Turnu Măgurele, aflați, de asemenea, în relații apropiate cu familia Dragnea, despre care ziarul nostru a mai relatat. Mai mult, fratele judecătoarei ar fi prieten bun cu fiul lui Liviu Dragnea, alături de care a fost văzut în tribune, la meciurile echipei de suflet al fiului de baron.

Legăturile familiei Enescu cu familia Dragnea nu garantează, în acest context, imparțialitatea judecătoarei la care a “picat” dosarul. Tribunalul Teleorman a mai respins o dată redeschiderea anchetei în acest dosar, iar dacă asta se va mai întâmpla și pe 13 august, o parte dintre acuzațiile aduse lui Liviu Dragnea, legate de fraudarea banilor europeni, ar putea să rămână îngropate. Cel puțin din punct de vedere legal.

Articolul precedentÎncepe uciderea preventivă a porcilor în localitatea Zimnicea!
Articolul următorProiectul „Cărțile pe uliță” vrea să devină Centru Cultural