În cursul zilei de astăzi, un nou protest a avut loc în Teleorman. De data aceasta, în fața sediului PSD din Alexandria și a fost susținut de cadrele militare în rezervă din județ, supărate pe guvern. 

Începând cu ora 10.30, cadrele militare în rezervă din județul Teleorman au plecat la pas prin Alexandria, cu gândul să protesteze atât în fața sediului PSD Teleorman, cât și în fața sediului ALDE Teleorman. Indignați de felul în care li se încalcă drepturile, aproximativ 50 de rezerviști au ajuns în fața sediului PSD Teleorman, reproșând partidului „atitudinea neangajată și duplicitară”. Oamenii au venit cu hârtii A4 pe care aveau înscrise principalele lor doleanțe, iar trei dintre aceștia au și ajuns să discute cu reprezentantul PSD, Victor Drăgușin.

Drăgușin a ajuns și el la sediul PSD, imediat după ce cadrele militare s-au aliniat în fața gardului, și a agreat ideea de a purta o discuție cu reprezentanții militarilor în rezervă. Ieșind de la întrevedere, Drăgușin a spus că el nu are de ce să dea declarații presei, considerându-se probabil prea important pentru acest lucru și le-a spus rezerviștilor că va transmite nemulțumirile lor la nivel central, unde „din câte a citit în presa națională”, încă se mai dezbate subiectul.

În foaia de revendicări pusă la dispoziție celor prezenți, cadrele militare în rezervă din Teleorman notează clar și răspicat următoarele: „Deși conform programului de guvernare, cu care a fost investit primul guvern post-alegeri aveați obligația legală, dar și morală de a interveni în prevenirea nedreptăților, nu ați făcut-o! Ba mai mult, ați fost autori și inițiatori ai unei ordonanțe nelegale și anticonstituționale, antieuropene și antinaționale, devenind astfel părtași la transformarea militarilor în sclavii României moderne!”

Articolul precedentAndreea Borțun, un om din Teleorman care nu face de râs județul
Articolul următorVictor Drăgușin: „Cu presa n-am ce declarații să dau!”