Primarul, viceprimarul, fostul primar, șeful poliției locale și al administrației domeniului public din Roșiorii de Vede îi cer unui protestatar în instanță 50.000 de lei cu titlu de despăgubiri morale. 

În urmă cu mai bine de o lună, un autovehicul tapetat cu pancarte anti-PSD staționa în fața primăriei din Roșiorii de Vede. Ulterior, acesta a fost incendiat și furat, pentru a fi găsit câteva zile mai târziu abandonat în câmp, cu toate pancartele rupte și cauciucurile sfâșiate. Nici până în ziua de astăzi, autorii furtului și incendierii nu au fost identificați, în ciuda faptului că în zona primăriei din Roșiorii de Vede sunt destule camere de luat vederi.

Dar presiunile împotriva protestatarului de la Roșiori nu s-au oprit. Practic, primarul Valerică Cîrciumaru, în tandem cu fostul primar Cristi Duică, viceprimarul Cristiana Piper-Savu, șeful poliției locale Petre Iancu Petricoaia și Violeta Mincă (șefa ADP), cer instanței din Roșiorii de Vede să îl execute pe protestatar cu suma de 10.000 lei pentru fiecare dintre intimați, adică 50.000 de lei în total, cu titlu de daune morale.

Totuși, potrivit Violetei Mincă, șefa Administrației Domeniul Public din Roșiorii de Vede, această acțiune de a-l chema în instanță pentru daune pe protestatar este o consecință a unor scandaluri mai vechi pe care el le-ar avea cu Primăria Roșiorii de Vede, aceasta spunând că protestatarul ocupă abuziv un spațiu din oraș și nu i se poate face nimic, acțiunea de protest a acestuia fiind, mai curând, o răzbunare de natură personală decât exercitarea unui drept democratic.

Articolul precedentConcurență pentru funcția de președinte executiv al PSD Teleorman
Articolul următorPericol ecologic la Depozitul de la Mavrodin