Deși părea că alegerile interne din PSD Teleorman se vor desfășura pe sistemul „o funcție=un candidat”, se pare că poziția de președinte executiv este revendicată acum de mai multe persoane. 

Duminică, 14 iulie, la sediul Universității Valahia din Alexandria va avea loc Conferința județeană a PSD Teleorman, unde se va schimba structura de conducere a partidului. Dacă inițial s-a crezut că nu va exista concurență, fiecare funcție fiind vizată de o persoană anume, în ultimele zile lucrurile s-au schimbat. S-a vorbit despre o candidatură a lui Carmen Dan pentru funcția de președinte executiv al partidului, aceeași funcție fiind vizată inițial de președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu.

Pe parcurs, au mai apărut și alte intenții, unele asumate, altele date pe surse ca foarte posibile. Vorbim despre candidatura certă a primarului de la Videle, Nicu Bădănoiu, pentru funcția de președinte executiv, dar și despre o intenție aproape sigură a lui Victor Drăgușin, primar la Alexandria, de a ocupa aceeași poziție.

Nicolae Bădănoiu a fost singurul pesedist care ne-a și explicat dorința lui de a ocupa o funcție în conducerea PSD Teleorman: “Da, am decis să candidez pentru funcția de președinte executiv al PSD Teleorman. Din ce știu eu, listele nu sunt finalizate, așa că nu știu cu certitudine care îmi sunt contracandidații, dar am auzit și eu de Victor Drăgușin sau Carmen Dan, știu sigur că va mai fi și Dănuț Cristescu pentru că și-a exprimat opțiunea și a avut susținerea colegilor mei. Eu sunt un om de echipă și pe mine mă interesează să fac bine partidului. Vreau să ajut județul, să avem o abordare cât mai aproape de cetățean și, bineînțeles, împreună cu toți colegii mei primari, consilieri și militanți de partid să avem o relație de colaborare.”

Funcția de președinte al PSD Teleorman va fi, cel mai probabil, ocupată de Adrian Gâdea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Articolul precedentDeclarația unică se depune până la data de 31 iulie 2019
Articolul următorProtestatarului de la Roșiorii de Vede i se cer în instanță 50.000 de lei