Acuzații grave din partea PNL Teleorman sunt aruncate în spațiul public, printr-un comunicat de presă, semnat de liderul filialei județene a partidului, Eugen Pîrvulescu. Acesta acuză PSD-ul de practici totalitariste și anunță că „barca PSD se scufundă”.

Un comunicat de presă transmis astăzi de PNL Teleorman și semnat de președintele filialei, Eugen Pîrvulescu, vine cu acuzații importante la adresa conducerii PSD Teleorman. Printre altele, senatorul îi acuză pe pesediști de amenințări la adresa unor membri ai partidului care au vrut să candideze la funcții interne și n-au mai făcut-o.

Ridicolul, disperarea și amenințarea s-au înfrățit, duminică, la Conferința județeană a PSD Teleorman, în prezența alaiului de demnitari, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă. Pofta de Putere locală a fost tăiată prin determinarea a doi candidați la funcția de președinte executiv al PSD Teleorman de a renunța la competiția internă, prin mijloace specifice ale partidului. Un partid pe care un invitat de la ALDE Teleorman, avea să-l redenumească în luarea sa de cuvânt, numindu-l Partidul Socialist Democrat, ceea ce a stârnit  rumoare în sală.

Pîrvulescu dă de înțeles și faptul că ar fi discutat cu primari PSD, care i-au spus că a fost o conferință jalnică: „Dincolo de toate aceste picanterii demne de schițele lui Caragiale, care au determinat mulți primari PSD de bună credință și cu verticalitate să spună că au participat la cea mai jalnică conferință județeană, au fost, din spusele acestora și atacuri murdare între candidații la funcția de președinte executiv, existând suspiciunea că prin amenințare, candidaturile lui Dănuț Cristescu și Nicolae Bădănoiu au fost retrase, pe neașteptate, în favoarea lui Victor Drăgușin.

Articolul precedentAdrian Gâdea: „Primarul de la Videle și-a scris demisia din partid”
Articolul următorGALERIE FOTO. Ce a rămas din vechiul stadion de la Alexandria