Stadionul Municipal din Alexandria era locul predilect al multora dintre activitățile sportive din Teleorman. Acum, el este demolat pentru ca în locul lui să se ridice o arenă sportivă de mari dimensiuni. Demolarea va dura, potrivit contractului, două luni. 

Costurile demolării erau estimate în 2018 de administrația locală la un milion de lei, bani plătiți din bugetul public local. Lucrările de demolare sunt împărțite în două. Demolarea tribunei de beton a fost adjudecată de o companie din Giurgiu, iar gardul și tribunele metalice sunt demolate de Societatea de Administrare a Drumurilor și Străzilor și Apa Serv S.A.

Autoritățile locale speră, însă, ca demolarea să nu dureze două luni, așa cum e prevăzut în contract, insinuând că ar fi mai bine pentru desfășurarea lucrării ca termenul real să se limiteze la o singură lună. Probabil de aceea, demolarea se desfășoară la foc continuu, vechiul stadion fiind acum un morman de pietre.

Articolul precedentPNL Teleorman acuză: „Prin amenințare, candidaturile lui Dănuț Cristescu și Nicolae Bădănoiu au fost retrase…”
Articolul următorBogăția teleormăneanului Ioan Niculae începe să sărăcească