Atitudinea PNL Teleorman este una favorabilă Referendumului pentru definirea familiei, lucru subliniat în repetate rânduri de șeful organizației politice, Eugen Pîrvulescu. Din fericire, atitudinea nu este una generală, deputatul PNL de Teleorman, Mara Calista, susținând că ea nu va lua parte la un demers costisitor și inutil. 

Contactată telefonic pentru a-și exprima punctul de vedere, deputatul Mara Calista nu a dorit să comenteze în niciun fel atitudinea organizației județene a PNL, dar crede că religia este principalul considerent care îi determină pe cei din conducerea partidului să se exprime public în favoarea Referendumului. Ba chiar mai mult decât atât, să îndemne populația să participe și să voteze „DA”.

Din punctul de vedere al deputatului liberal de Teleorman, Mara Calista, chestiunea definirii familiei este deja reglementată prin Codul Civil și organizarea Referendumului costă prea mult pentru cât de puțin înseamnă practic demersul: „Eu voi sta fix acasă, pentru că nu mi se pare că e cazul să ies la vot. Nu văd de ce. E o chestiune care este reglementată de Codul Civil. Chiar nu-i văd rostul. Știu că organizația PNL Teleorman are o altă retorică. Tocmai de aia eu n-o să fiu implicată absolut deloc în niciun fel în orice acțiune legată de asta. N-am ce să comentez despre atitudinea lor, pentru că la nivel de partid s-a decis că fiecare face ce vrea și cum crede. Acum, eu am decis că nu mă interesează, dar dacă ei au alte orientări sau religii e treaba lor. Nu stau să comentez religia, dar eu vă spun poziția mea. Pentru că nu voi legitima un astfel de Referendum, pentru care, culmea, mai dăm și o ordonanță prin care să dureze două zile, ca să fim siguri că încercăm să atingem pragul de 30%”

Articolul precedentBEJ Teleorman încă primește cereri de retragere din partea celor desemnați președinți ai secțiilor de votare
Articolul următorLa Alexandria, apa de la robinet e maronie…