După ce în cursul zilei de ieri, 2 octombrie, peste 130 de președinți ai secțiilor de votare din Teleorman s-au retras, din motive personale, astăzi la BEJ, cererile de renunțare continuă să curgă. 

Se pare că principalele motive pentru care aceste retrageri se întâmplă sunt legate de faptul că cei desemnați nu au fost pregătiți pentru a petrece două zile în secțiile de votare și și-au făcut alte planuri. În același timp, o parte dintre ei au și decedat, fiind vorba despre persoane vârstnice. În cursul zilei de ieri, aproape jumătate dintre cei 363 de președinți desemnați și-au exprimat imposibilitatea de a participa la Referendumului național pentru definirea familiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral Județean, Eugen Ovidiu Vlad, și astăzi s-au primit și continuă să se primească solicitările de retragere: „Sunt multe retrageri, dar din câte știu sunt toate pe mâna președintelui Tribunalului Teleorman. Nu le gestionăm noi, dar am văzut că mai sunt și alte cereri venite. Nu pot să vă dau un număr exact.”

Articolul precedentNoile cercetări în dosarul TelDrum, amânate la Tribunalul Teleorman
Articolul următorMara Calista: „De Referendum stau fix acasă!”