În această dimineață, mai mulți locuitori ai reședinței județului Teleorman au constatat că apa de la robinet nu mai e incoloră, inodoră și insipidă. Ci maronie…

Nu este prima dată când acest lucru se întâmplă, pe fondul unor probleme evidente în modul de funcționare al Apa Serv, societate condusă de un fost șofer al deputatului de Teleorman, Valentin Boboc. Căci Ciprian Gurban știe doar să tragă cu urechea și să joace rolul șefului într-o societate populată de fericiți câștigători de salariu minim pe economie. În rest, problemele legate de calitatea apei și de buna stare a conductelor prin care ea ajunge la oameni nu-l privesc decât tangențial. Dacă lucrurile stau și altfel, noi nu vă putem spune, din simplul motiv că Gurban nu știe să mai răspundă la telefon jurnaliștilor care îi pun întrebări adevărate.

În cursul acestei zile, locuitori din zona 1 Mai au descoperit că apa nu trebuie să fie neapărat incoloră. Uneori, ea e maronie. Dar asta n-o face mai ieftină… Ciudat e că s-au accesat fonduri europene pentru îmbunătățirea calității apei în județ. Suntem curioși dacă forurile europene știu că au finanțat o apă maro chiar în inima județului lui Liviu Dragnea.

Articolul precedentMara Calista: „De Referendum stau fix acasă!”
Articolul următorDeputatul Mihai Voicu face treaba PNL în BEJ Teleorman