PSD Teleorman consideră că atitudinea fostului primar din Videle, executat politic în aceste zile, este o simplă victimizare. În consecință, partidul a transmis presei locale un comunicat în care amenință voalat, sugerându-i lui Bădănoiu să-și vadă de „propriile deficiențe”.

Într-un comunicat de presă transmis astăzi, PSD Teleorman sugerează că Bădănoiu ar putea avea probleme mai grave decât pierderea funcției, exprimându-și „speranța” că acesta își va vedea de „propriile deficiențe”. Mai mult, comunicatul sugerează că subdezvoltarea din Videle este o consecință a proastei administrări a orașului de către Nicolae Bădănoiu, nu a lipsei de interes a conducerii partidului și chiar a premierului Viorica Dăncilă pentru această zonă, care a dat țării un premier și un ministru de interne.

Ne exprimăm speranța ca pe viitor domnul Bădănoiu să fie mai preocupat de propriile deficiențe, nu doar de ocuparea unor funcții de conducere și să își facă un examen obiectiv în ceea ce privește administrarea localității și lipsa unei preocupări serioase pentru dezvoltarea orașului Videle, fapte care au dus la ratarea unor proiecte pentru cetățenii din Videle. “, se arată în încheierea comunicatului transmis astăzi de PSD Teleorman.

La această amenințare voalată, fostul primar din Videle a ripostat pe o rețea de socializare, spunând că va acționa partidul în instanță și va proba totul în fața judecătorilor: „Vă asigur că ceea ce se relatează este o schimonosire a adevărului. Adevăr pe care îl veți descoperi singuri, atunci când după depunerea documentelor doveditoare în instanță, le voi face publice pe toate căile de comunicare. Reamintesc tuturor că nu a fost scopul meu sa stârnesc un război, ci doar am cerut corectitudine. În ceea ce privește nivelul de dezvoltare al orașului la momentul actual – se pare ca acesta este rezultatul “sprijinului” acordat de către partidul pentru care cetățenii orasului Videle si-au adus votul cu fiecare ocazie.

Articolul precedentPrietenii primarului Alexandriei, principalii abonați la achiziții directe
Articolul următorSamuel Calotă neagă numirea sa la Institutul Național de Metrologie