Vera Mitran, candidatul PNL la Primăria Alexandria, a fost prezentă la inaugurarea primei librării din judeţul Teleorman.

Este vorba despre o librărie deschisă chiar în municipiul Alexandria, cu sprijinul Ministerului Culturii.

„Astăzi s-au deschis porțile primei librării adevărate din Teleorman.  O mână de oameni inimoși ai Asociației „Mihai Murar”, pe care am fondat-o în memoria celui care mi-a fost partener de viață și cel mai bun prieten, a muncit neîntrerupt vreme de luni întregi pentru a oferi Alexandriei și județului Teleorman un loc pentru carte și suflet. Astăzi mi-am dorit să particip la momentul deschiderii acestei prime librării din județ și m-am bucurat și de susținerea Ministerului Culturii,  care și-a trimis cel mai de seamă reprezentant pentru a da un start bun acestui proiect de suflet, la care țin și pe care îl susțin din toată inima. Alexandria merită tot acest efort. Le mulțumesc oamenilor dragi care au fost alături de noi în acest demers, dar și celor care au participat astăzi la evenimentul deosebit”, spus Vera Mitran.

Astăzi s-au deschis porțile primei librării adevărate din Teleorman. O mână de oameni inimoși ai Asociației "Mihai…

Publicată de Vera Mitran – Valentina Veronica Mitran Piticu pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 74. Poliția în acțiune! Atenție, se filmează!
Articolul următorEugen Pîrvulescu: Unica șansă a județului Teleorman este o administrație liberală. PSD a umilit oamenii și i-a ținut în sărăcie