Un incendiu izbucnit într-un vagon plin de călători a creat panică în gara din Măldăieni. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului.

Aproximativ 50 de călători au fost evacuați dintr-un tren după ce unul dintre vagoane a luat foc. Incendiul s-a extins și la un alt vagon, dar din fericire toate persoanele au fost evacuate la timp.

Din fericire, până la sosire salvatorilor, aproximativ 50 de călători se autoevacuaseră din tren. Din păcate focul s-a extins și la vagonul vecin.

Din estimarile sefului de tren, in toate garniturile se aflau aproximativ 100 de calatori.

Acesta, in timp ce disloca garniturile de tren de cele in care se manifesta incendiul, s-a intoxicat usor cu fum, este constient si cooperant si i se administreaza oxigen.

Incendiul a fost lichidat in acest moment.

La fata locului s-au trimis 2 microbuze, de la Detasamentul Alexandria si Detasamentul Rosiorii de Vede pentru preluarea mai multor calatori. De asemenea, CFR calatori a precizat ca a trimis o locomotivă diesel pentru preluarea celorlalte garnituri neafectate de flacari.

Cauza probabila a incendiului este in curs de stabilire.

Articolul precedentCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia’
Articolul următorȘoferii, loviți din plin de Guvernul Orban! Punctul de amendă crește până la 223 lei, începând cu 1 ianuarie 2020