Un primar din Teleorman a avut un comportament de huligan la un meci de fotbal care a avut loc în localitatea sa. Nemulțumit de rezultatul meciului, acesta ar fi scuipat și lovit un observator. 

Edilul din Scrioaștea, Marian Șefu, s-a comportat ca un huligan la meciul de fotbal care s-a desfășurat în localitatea pe care o conduce, între echipele Șoimii Scrioaștea și Steaua Roșie Măldăeni. Acesta a scuipat un arbitru și i-a dat o palmă peste față. Totul s-a întâmplat la finalul meciului, în vestiarul arbitrilor, primarul fiind ajutat în acțiunile lui violente de Călin Virgil, delegatul echipei Șoimii Scrioaștea, care l-a lovit pe centralul partidei cu piciorul în față.

Publicația teleormăneană teresport.ro a relatat de la fața locului întregul episod: “Imediat dupa fluierul final, celebrul primar din comuna Scrioaștea, Marian Șefu si-a făcut aparitia la vestiarul arbitrilor, vestiar care era atent supravegheat de Călin Virgil, delegatul celor de la Șoimii Scrioaștea. Călin Virgil, delegatul echipei din Scrioaștea  l-a lovit pe centralul partidei cu piciorul în față, după care a continuat cu observatorul partidei și unul din arbitrii asistenti, în ajutorul acestuia a sărit primarul comunei, care la salutul observatorului, a răspuns scurt, cu un scuipat  și o palmă peste față. Gesturi  de maidan care nu fac cinste fotbalului județean. Aceste specimene trebuie să dispară din fotbalul teleormănean.

Organizatorii partidei au fost obligați să sune la 112 pentru a calma spiritele.

Articolul precedentPeste 400 locuri de muncă disponibile pentru teleormăneni în spațiul european
Articolul următorTeleorman, cel mai îmbătrânit judeţ din ţară