Un incendiu puternic a făcut scrum un depozit de furaje din satul Gârdești, comuna Necșești. Flăcările au fost observate la puține minute după miezul nopții. Din păcate, la sosirea pompierilor focul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la întregul depozit de furaje și la un adăpost de animale gol.

Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două mașini de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Pompierii roșioreni au reușit să stingă toate focarele de incendiu după aproximativ 6 ore.

Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale ușor combustibile și de faptul că alimentarea cu apă a trebuit realizată în navetă, de la aproximativ 1,5 kilometri, din pârâul Câinelui.

”Focul a distrus aproximativ 25 tone de plante furajere, adăpostul de animale și depozitul de furaje. Valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 60.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Articolul precedentMâine se deschid porțile festivalului de teatru „Ideo Ideis”!
Articolul următorTurris-Oltul Turnu Măgurele a debutat cu victorie în Liga 2