Turris Turnu Măgurele – Rapid București este meciul vedetă din etapa a 3-a din Liga 2. Ambele echipe sunt neînfrânte în acest debut de campionat.

Turris Turnu Măgurele și Rapid București sunt echipele neînfrânte în acest debut de campionat. Dacă Turris are maximum de puncte, 6, echipa bucureșteană a acumulat doar 4, giuleștenii remizând cu Farul Constanța.

Echipa telormăneană a început excelent sezonul, cu două victorii fără gol primit: 2-0 cu Pandurii Tg. Jiu și 3-0 în meciul cu Daco-Getica. De cealaltă parte, formația antrenată de Daniel Pancu, 42 de ani, a înregistrat până acum o remiză, 0-0 cu Farul, și o victorie, 3-1 împotriva Chiajnei și este pe locul 9 în clasament, cu 4 puncte acumulate.

În întâlnirile directe conduce Turris. Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată, cu un an în urmă, în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Atunci, Turris s-a impus cu scorul de 2-0.

Meciul se dispută astăzi pe stadionul din Turnu Măgurele, de la ora 18:45.

ECHIPELE PROBABILE

Turris (4-4-2): Duțu – Călințaru, Ispas, Pîrvulescu, Mitrea – Radu, Savin, Pană, Haită – Ciobanu, Bud. Antrenor: Erik Lincar

Rapid (4-3-3): Drăghia – Voicu, Manole, Mallo, Demici – R. Lazăr, Jorza, Sefer – Labeau, Drăghiceanu, Hlistei . Antrenor: Daniel Pancu