În această dimineață, un nou accident rutier s-a produs în zona Rulmentul, la ieșirea din Alexandria. Trei autoturisme au fost implicate, iar cauza evenimentului ar fi, din primele concluzii, viteza neadaptată la condițiile de trafic. 

Accidentul a fost unul grav, fiind vorba despre trei mașini implicate și despre două persoane posibil încarcerate. La fața locului au ajuns o descarcerare, o mașină de stingere, un SMURD, o autospecială de transport victime multiple și două ambulante SAJ.

Potrivit ISU Teleorman, din accident au rezultat trei victime conștiente și cooperante, cu multiple traumatisme, preluate de ambulanțele prezente la fața locului și transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate. Una dintre persoanele rănite a fost scoasă din autoturism de pompieri și predată echipajelor medicale. Militarii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.

IPJ Teleorman susține că, din primele concluzii, cauza accidentului a fost viteza neadaptată. Momentan, polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Articolul precedentTurris Turnu Măgurele – Rapid București, meciul orgoliilor
Articolul următorAproape 7000 de porci au fost uciși în Teleorman