Cununie în cel mai pur stil românesc pentru familia fostului procuror ”Portocală”. Fiul lui Mircea Negulescu, Dragoș și logodnica sa, Izabela, au ales să își țină petrecerea de cununie chiar în comuna Talpa, pe platoul de filmare a ”Moromeților”.

Ograda Moromeților a devenit, în ultima vreme, și locul de desfășurare a evenimentelor importante din viața oamenilor. Este cazul lui Dragoș Negulescu și al Izabelei, un cuplu din București, care au ales să își țină petrecerea de cununie chiar în comuna Talpa, pe platoul de filmare a ”Moromeților”. Tinerii însurăței s-au îmbrăcat în costume populare și, după ce au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile și-au luat familia și prietenii și au venit să petreacă într-o atmosferă tradițională.

Isabela și Dragoș au spus “da” în fața ofițerului stării civile din Sectorul 4 al Capitalei. Pentru petrecerea de cununie au vrut, însă, ceva special. Și cum aflaseră că în ograda Moromeților din comuna Talpa este petrecere câmpenească, și-au luat familia și prietenii și au pornit, imediat după cununie, spre platourile de filmare a Moromeților.

Și prietenii s-au lăsat ușor convinși de ideea de a petrece împreună cu proaspeții însurăței în comuna Talpa.

Și cum ograda Moromeților era plină de mese îmbelșugate, iar atmosfera era întreținută de artiști teleormăneni, tinerii însurăței pot spune că au avut o petrecere de cununie pe care nu o vor uita curând.

La petrecerea din comuna Talpa a participat si fostul procuror, Mircea Negulescu.

Articolul precedentÎncepe sacrificarea porcilor din comuna Lisa! Noi focare de pestă porcină
Articolul următorTurris Turnu Măgurele – Rapid București, meciul orgoliilor