Turris pierde primele puncte din acest sezon pe propriul teren. Formația din Turnu Măgurele a fost dominată de UTA mai bine de 70 de minute, dar pe final a pus stăpânire pe joc.

Meci slab făcut de Turris în etapa a 12-a împotriva celor de la UTA. Liderul din Liga 2, Turris Turnu Măgurele, pierde primele puncte din acest sezon pe propriul teren, dar rămâne în continuare pe prima poziție în clasament.

Prima repriză a fost dominată clar de oaspeți. Arădenii și-au creat mai multe ocazii, dar din fericire, apărătorii lui Turris au fost la posturi și au reușit să respingă.

Și după pauză inițiativă a aparținut tot jucătorilor oaspeți. Pressingul a dat roade în minutul 54. Andrei Rus centrează înalt de la 25 de metri lateral dreapta către colţul lung, portarul lui Turris iese prost și sare pe sub minge, iar Ciprian Rus împinge mingea în plasă.

Meciul părea să se îndrepte spre un deznodământ nefavorabil formației din Turnu Măgurele, dar arbitrul Marian Barbu acordă cartonașul roșu lui Andrei Rus după o intrare horror asupra lui Florin Radu.

Cu un om în plus, dar și datorită schimbărilor făcute de Florin Bratu, jucătorii lui Turris au început să ”joace fotbal”. Pasele s-au legat mai bine, iar în minutul 78, Juncănaru centrează în careu, iar Sergiu Negruţ scapă de marcaj şi împinge mingea, din plonjon, lângă prima bară.

Până la finalul partidei tot jucătorii din Turnu Măgurele au presat mai mult, dar mingea nu a mai intrat în poartă.

Chiar și cu această remiză Turris se menține pe prima poziție a clasamentului, dar la egalizate de puncte cu ocupanta locului secund, CS Mioveni.

Articolul precedentUn investitor japonez aduce în Teleorman peste 100 milioane de euro
Articolul următorPremii în bani pentru elevii din Teleorman cu rezultate bune la olimpiade și concursuri scolare