După ce a achiziționat blănuri, căști colorate, cotlet de porc frăgezit în vin, a venit vremea ca Primăria Alexandria să cumpere tricouri de 21.900 de lei de la un… ziar. 

Sistemul Electronic de Achiziții Publice faptul certifică că Primăria Alexandria a cumpărat tricouri personalizate în valoare de mii de euro de la un ziar-fantomă din Ialomița, despre care presa locului scrie că se ocupă cu “vămuirea bugetelor administrațiilor locale”. Vorbim despre Ziarul Patriotul. Se pare că în timp, publicația s-a transformat în furnizor de produse de papetărie și chiar dulciuri pentru administrațiile locale din zonă. Ca și exemplu, avem o achiziție a Consiliului Județean Ialomița care a cumpărat de la Ziarul Patriotul «dulciuri de Crăciun» în valoare de 12965 de lei…

Prima achiziție a Primăriei Alexandria de la Ziarul Patriotul se întâmpla pe 11 februarie și avea valoarea de 11.500 de lei. Dar pentru că tricourile n-au fost suficiente, pe 21 februarie, Primăria Alexandria decide să facă o nouă comandă către Ziarul Patriotul, de data aceasta solicitând tricouri personalizate în valoare de 10.400 de lei. Nu știm exact cine poartă respectivele tricouri și de ce este atât de important ca instituția publică al cărei rol este administrarea cu responsabilitate a banilor noștri să achiziționeze tricouri de 21.900 de lei, dar suntem siguri că tot dintr-un fel de patriotism trebuie să vină impulsul ăsta.

Articolul precedentDe la Centrul Cultural Teleorman au dispărut…. evidențele contabile
Articolul următor6 focare de pestă porcină se extind în Teleorman