O primă vizită electorală de anvergură se anunță în Teleorman, protagonist fiind candidatul la prezidențiale din partea PMP, Theodor Paleologu. Acesta are în program și o vizită la casa copilăriei lui Constantin Noica, situată la marginea Alexandriei. 

Candidatul la prezidențiale din partea PMP, Theodor Paleologu, a aflat despre casa copilăriei lui Constantin Noica, aflată la marginea Alexandriei. În consecință, vizita lui electorală din Teleorman are și scopul de a evalua empiric starea în care a ajuns o clădire de o valoare culturală inestimabilă, deloc exploatată de autoritățile teleormănene. Pentru că, spre deosebire de primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, care habar nu avea că pe raza unității administrativ-teritoriale pe care o conduce se află un astfel de loc cu potențial cultural și, de ce nu, turistic, politicienii de la București se informează mai repede.

Astfel, Theodor Paleologu, va ajunge mâine, 22 septembrie, în Alexandria, unde va avea o întâlnire cu echipa de oameni ai partidului la nivel local, dar și o confruntare cu presa din județ. În programul lui Paleologu este inclusă și vizita la casa în care a copilărit Constantin Noica.

Articolul precedentPomană pentru pensionarii Alexandriei de 37.500 lei. Din bani publici…
Articolul următorTeleormăneni, prinși de poliție în timp ce-și incendiau miriștile