Pentru a ține aproape electoratul vârstnic, Primăria Alexandria a achiziționat pentru Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice un meniu de 37.500 lei într-un restaurant din Alexandria. Totul din bani publici, prin achiziție directă. 

Potrivit unei achiziții făcute de Primăria Alexandria în mod direct în cursul zilei de ieri, 20 septembrie, 37.500 de lei vor fi direcționați către o petrecere planificată pentru data de 1 octombrie, când se sărbătoresc persoanele vârstnice.  Vorbim despre 500 de meniuri de o valoare individuală de 75 de lei.

Cumpărarea directă s-a realizat de la firma S.C. Rofal SRL, deținută de un cunoscut om de afaceri local, aflat în relații de prietenie cu primarul orașului Alexandria, Victor Drăgușin. Cei 500 de invitați vor dispune de terasă acoperită și grădină, dar și de un meniu bogat, constând în bucate alese, precum icrele de crap, crochete de carne, cotlet frăgezit în vin, cartofi cu usturoi și ierburi aromatice, dar și prăjituri.

Astfel, municipalitatea își demonstrează din nou generozitatea în prag de alegeri prezidențiale, oferind o masă bogată pentru 500 de pensionari. În realitate, numărul pensionarilor din Teleorman depășește 100.000, astfel că e ușor de presupus că Alexandria are mult mai mulți de 500. De aceea, avem motive să credem că cei 500 de pensionari invitați la masă au cu toții carnet de partid.

Articolul precedentInstanța din Teleorman ține pe loc dosarul Teldrum
Articolul următorTheodor Paleologu vine în Teleorman