Secretarul unei primării din Teleorman a fost găsit în magazia unei școli din localitate, spânzurat cu un cablu electric. 

Bărbatul avea puțin peste 40 de ani și avea, de o vreme, o stare depresivă, determinată se pare de motive financiare și personale. Ilie Sandu este descris de ce care l-au cunoscut ca fiind un bun profesionist și un om implicat în viața socială și de familie. Cu toate acestea, starea depresivă n-a îngrijorat pe nimeni.

Până în cursul zilei de 11 februarie, când bărbatul nu a mai ajuns la locul de muncă și colegii au început să fie îngrijorați. De aceea, au fost contactați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Gălăteni cu privire la faptul că secretarul comunei Talpa nu a mai ajuns la muncă. Au început căutările și, în cele din urmă, Ilie Sandu a fost găsit de viceprimarul localității Talpa într-o magazie de lemne din curtea școlii generale din localitate, spânzurat de o grindă.

Imediat a ajuns la locul indicat și Ambulanța, care nu a mai putut face nimic, în afară de a constata decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Alexandria în vederea efectuării necropsiei. Potrivit putătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, în cauză a fost întocmit dosar de moarte suspectă care va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Articolul precedent25 de profesori teleormăneni au ieșit în stradă la Alexandria
Articolul următor62 de teleormăneni au furat curent