O tânără de 19 ani din Alexandria a fost sechestrată și, din spusele ei, violată, de un tânăr pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Totul a început cu un apel la 112 în cursul acestei dimineți, iar polițiștii au reușit rapid să o localizeze pe fată și să o elibereze  din apartament. Până la această oră, însă, fata nu a depus plângere împotriva tânărului, dar mai are la dispoziție câteva zile să facă acest lucru. Din verficarea medicală rezultă că fata prezenta secreții vaginale abundente și există presupunerea justă că ar fi întreținut relații sexuale.

Fata, dintr-o zonă rurală a Teleormanului, îl cunoscuse pe tânărul în vârstă de 22 de ani pe o rețea de socializare, purtând cu acesta mai multe discuții. În cele din urmă, au schimbat numerele de telefon și și-au propus să se întâlnească personal. Cei doi au ajuns, în cele din urmă, la un grătar, după care băiatul i-a propus să-l însoțească la el acasă. Ce s-a întâmplat în apartamentul din Alexandria numai cei doi știu în acest moment, dar este cert că la ora 6 dimineața fata a sunat la 112, spunând că este sechestrată într-un apartament din reședința județului Teleorman, fără a indica adresa exactă.

Important e faptul că în cazul acesta, polițiștii au reușit să localizeze fata în timp util și au bătut la ușa presupusului agresor destul de rapid, încât să salveze fata.

Articolul precedentInformare meteo! Averse şi descărcări electrice în Teleorman
Articolul următorFata sechestrată la Alexandria susține că s-a localizat singură