Deși în comunicatul transmis presei de către polițiștii teleormăneni se face precizarea clară că fata sechestrată și presupus violată într-un apartament din Alexandria nu a indicat adresa la care se afla când a sunat la 112, aceasta susține că, de fapt, ea s-a localizat singură, după ce a găsit o factură în apartamentul presupusului agresor. 

Poliția a ajuns în doar câteva zeci de minute la locul faptei, dar nu „prin mijloace specifice”, așa cum au anunțat autoritățile în primă fază, ci pentru că fata ar fi găsit în locuința agresorului o factură în care figura adresa locuinței tânărului. Într-un interviu, fata povestește că polițiștii din Alexandria au ajuns la ea în 10 minute, dar numai pentru că găsise o factură în camera mamei agresorului.

Mi-a spus că e mama lui acasă. A încuiat ușa și a băgat cheia în buzunar, m-a dus în camera lui, m-a trântit pe pat, m-a întrebat cum îmi place, cu lumina stinsă sau aprinsă. Îmi spunea că a mai adus fete la el în apartament, chiar și în vârstă de 13 ani, dar nu l-au reclamat la poliție. Am încercat să-l împing, a zis că mă opun degeaba, că o va face cu sau fără aprobarea mea, că o să mă bată, dacă mai stau încordată.

El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dorm în aceeași cameră, m-a dus în camera mamei lui, mi-a dat telefonul, că avea încredere în mine. Am vrut să aflu adresa și apoi să sun la poliție, ca să nu-i pun pe polițisti pe drumuri. Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului și adresa unde mă aflam. Am sunat la poliție, mi-au vorbit frumos, în 10 minute au ajuns…

Articolul precedentSechestrată în apartamentul unui tânăr pe care l-a „cunoscut” pe Facebook
Articolul următorUn șofer fără permis a intrat într-un microbuz și a fugit d ela locul faptei