De la o lună la alta, autoritățile teleormănene, responsabile cu monitorizarea situației pieței muncii, observă o creștere alarmantă a ratei șomajului la nivel județean. 

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Statistică pentru luna februarie a anului curent, se poate vorbi despre o creștere semnificativă a numărului de teleormăneni fără un venit stabil. Vorbim despre 400 de noi șomeri și despre o creștere a ratei șomajului la 7,7 procente, județul Teleorman devenind din nou vedeta topului negru al șomajului la nivel național.

În luna februarie, 11.289 de teleormăneni figurau în evidențele AJOFM ca neavând un loc de muncă. Din numărul total al şomerilor indemnizaţi, femeile continuă să aibă o pondere semnificativă de 41%.Cu toate acestea, față de aceeași perioadă a anului precedent, rata șomajului este puțin mai mică, cu aproximativ două puncte procentuale.

Articolul precedentVictor Drăgușin: „Europenilor le este frică că modelul Liviu Dragnea poate genera o stare de spirit în rândul cetățenilor”
Articolul următorObiceiul Goviei continuă în comuna Islaz