Într-un interviu recent, acordat unei publicații locale de primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, pe marginea apropiatelor alegeri europarlamentare, acesta susține că europenilor le e frică de „modelul Liviu Dragnea.”

Sunt destule motive pentru pesediștii teleormăneni de a lua apărarea liderului lor suprem, în virtutea gândului că o cădere a acestuia poate însemna și dezechilibrarea lor economică și socială, însă perioada care va urma s-ar putea cu ușurință eticheta drept: „pesediștii spun lucruri trăznite”.

Este și cazul primarului Alexandriei, Victor Drăgușin, care, chestionat de o publicație locală din Teleorman pe marginea felului în care vedere alegerile europarlamentare din acest an, susține că „modelul Liviu Dragnea” e unul de succes și că europenii se tem de acesta: „Popularii europeni, în declin european, sunt disperați că vor pierde butoanele puterii și vor apela la toate metodele pentru pentru a arunca asupra socialiștilor toate lăturile făcute de ei. Modelul social-democrat generat de ROMÂNIA sperie până și pe socialiștii europeni din țări membre puternic dezvoltate, care se obișnuiseră cu  frimiturile lăsate de populari. Le este frică că modelul Liviu Dragnea poate genera o stare de spirit în rândul cetățenilor. Din acest motiv, atâta ură și demersuri pentru a-l desființa pe președintele PSD din România.”

Mai mult, primarul se declară dezgustat cu privire la jignirile care îi vizează pe Dragnea și Dăncilă, considerând că ele vin din neputința adversarilor politici ai PSD: „Sunt dezgustat de lozincile lor. Nu cred că nivelul de civilizație al românilor a scăzut atât de mult, sau la atât de mulți, încât să fie o abordare câștigătoare. Sunt principii politice primitive. Întreaga campanie de denigrare a lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă are la baza și neputinţa de a veni cu oferte  politice și economice clare. PSD-ul are rezultate vizibile. Şi atunci dau în liderii noștri, doar… doar.

Articolul precedentIncendiu de proporții, în Noaptea de Înviere, la Beuca
Articolul următorRata șomajului, în creștere alarmantă