Fiica cea mare și ginerele primarului din Zimnicea, Petrică Pîrvu, sunt de ceva vreme angajați ai ministerelor Tineretului și Sportului și al Dezvoltării Regionale.

Din declarațiile de avere ale acestora reiese că în cursul anului 2017, rudele primarului de la Zimnicea au devenit angajați ai guvernului, unde câștigă peste 23.000 de lei anual. Mirela Fulga, fiica primarului și Daniel Iancu, soțul celeilalte fiice a lui Petrică Pîrvu sunt persoane tinere, însă cu avere considerabilă, constând în locuințe numeroase în București și în Teleorman și autoturisme de lux.

Fiica primarului este angajata Ministerului Dezvoltării Regionale, în cadrul Direcției de Plăți și Contabilitate Proiecte, iar ginerele său este în același timp consilier  parlamentar al grupul PSD și angajat al Ministerului Tineretului și Sportului.

Primarul Petrică Pîrvu este un apropiat al lui Liviu Dragnea, acesta fiind chiar declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate, după ce ar fi închiriat propriul său apartament din Zimnicea funcționării unui post de radio al Teldrum. În același timp, Liviu Dragnea este nașul de cununie al uneia dintre fiicele primarului.

Articolul precedentUn liberal a dat în judecată Prefectura Teleorman pentru că l-a destituit din funcția de consilier județean
Articolul următorCadrele didactice din Teleorman se pregătesc să picheteze Ministerul Educației