Cadrele didactice din Teleorman se pregătesc de protest în această săptămână.

Potrivit unui comunicat transmis astăzi presei locale de către președintele Sindicatului “Spiru Haret”, filiala Teleorman, profesorii sunt gata să picheteze Ministerul Educației Naționale pe data de 27 februarie. Până atunci, ei vor purta la brațul stâng o banderolă tricoloră, în semn de protest față de atingerile aduse drepturilor și demnității de profesor cât și față de dezastrul din învățământul preuniversitar.

Totul se întâmplă la doar două săptămâni după ce aceleași cadre didactice au pichetat Prefectura Teleorman. La momentul respectiv, o delegație formată din câțiva profesori au mers la prefectul județului cu revendicările lor. Se pare că nici până acum ei nu au primit vreun răspuns la cele solicitate, așa că sunt hotărâți să continue protestul, revendicările lor fiind preponderent de natură salarială.

Potrivit aceleași luări de poziție, cadrele didactice din Teleorman își anunță intenția ca pe data de 27 februarie să trimită o delegație de 20 persoane a Sindicatului  „Spiru Haret” Teleorman pentru a participa la acțiunea de pichetare a MEN, ce se va desfășura în strada General Berthelot începând cu ora 11:00.

Articolul precedentPrimarul de la Zimnicea și-a „aranjat” copiii prin ministere
Articolul următorTatiana Paraschiv îi ia locul lui Cătălin Vătafu în CJ Teleorman