La mitingul electoral desfășurat la Sala Polivalentă din Alexandria, primarul orașului, Victor Drăgușin, a comparat-o pe Viorica Dăncilă cu marii lideri ai istoriei României. Mihai Viteazul, Avram Iancu, Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare sau membrii Casei Regale au fost amintiți pentru a-i da Vioricăi Dăncilă greutatea unui lider care „se naște o dată la o sută de ani”.

Primarul Alexandriei a vrut astfel să le arate celor peste 1500 de oameni prezenți în sală că alegerea Vioricăi Dăncilă este o soluție providențială pentru România.

“Știți că teleormănenii sunt oameni iubitori, sunt harnici, sunt dornici, dar sunt și neiertători, atunci când este cazul. O să mai spun o vorbă și probabil că o să fiu cântat prin presă, dar e o idee în care eu chiar cred. Din istoria pe care am învățat-o noi, cam la o sută de ani au apărut și lideri pe aceste ținuturi, lideri care au ridicat prestigiul meleagurilor noastre. De la Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Avram Iancu, Casa Regală. Acum, la o sută de ani, eu sper și mi-aș dori ca acel lider care va pune România pe poziția ei, nici foarte sus, dar nici așa de jos cum este acum să fiți dumneavoastră (se întoarce iar către Dăncilă) și vă susținem! ”, a spus Drăgușin, în aplauzele sălii.

 

La sfârșitul discursului, Drăgușin i-a oferit Vioricăi Dăncilă și o umbrelă, inscripționată VD, dintr-o campanie electorală precedentă, inițialele fiind, de fapt ale sale, dar care pe el „l-a protejat”, astfel că și-a exprimat speranța că umbrela o va proteja și pe Dăncilă. Aceasta a ripostat, însă, că nu se teme decât de Dumnezeu.

 

 

Articolul precedentVIDEO Marian Oprișan amenință un jurnalist Realitatea Plus
Articolul următorSURSE: Adrian Gâdea devine administratorul județului Teleorman