După ce a rămas șomer, fiind demis din funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea, pupilul lui Dragnea și inculpat în dosarul Belina, se întoarce, potrivit unor surse, în Consiliul Județean Teleorman. În poziția de administrator public. 

Printre cei 32 de secretari de stat demiși de Guvernul Orban se numără și Adrian Gâdea. Alături de el au mai plecat șapte secretari de stat din Ministerul Dezvoltării, iar demiterile s-au făcut în ideea stopării nepotismelor în aparatul de stat. Despre Adrian Gâdea se știe că mulți ani a fost considerat pupilul lui Dragnea și omul care i-a respectat, întocmai ca o păpușă, ordinele la Consiliul Județean Teleorman.

Acum, rămas fără loc de muncă, Gâdea nu are altă șansă decât să se orienteze către singura instituție județeană rămasă sub influența PSD, și anume Consiliul Județean Teleorman. Astfel, se discută pe surse despre posibilitatea ca Adrian Gâdea să devină administrator public al județului Teleorman, prin înlăturarea lui Gheorghe Tănase, cel care a ocupat postul menționat după pensionarea lui Mircea Dumitrescu. Gâdea nu a putut fi contactat pentru a confirma această ipoteză.

Articolul precedentPrimarul Alexandriei o compară pe Viorica Dăncilă cu marii lideri ai istoriei României
Articolul următorTei argintii la preț dublu pentru cel mai sărac oraș din Teleorman!