Polițiști din cadrul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual- filiala Teleorman și-au anunțat participarea la un protest. Ei vor striga la București împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan.

Peste 50 de polițiști din Teleorman și-au anunțat prezența la protestul din fața Ministerului Administrației și Internelor. Astfel, pe 7 februarie, ofițeri și agenți de poliție și penitenciare alături de rezerviști militari vor protesta la București, protestul urmând să continue și în ziua următoare, de data aceasta în fața Parlamentului României.

Nemulțumirile oamenilor legii țin de măsurile adoptate de Guvern cu privire la salarizarea polițiștilor și personalului contractual, înghețarea unor sporuri salariale la nivelul lunii decembrie a anului precedent și neacordarea, de 9 ani, a sumelor compensatorii prevăzute de lege la trecerea în rezervă.

Într-un comunicat de presă, polițiștii teleormăneni susțin că vor cere ministrului de interne teleormănean condiții de lucru mai bune, o salarizare echitabilă pentru personalul în activitate și încetarea discriminării pensionarilor militari.” Polițiștii din Teleorman susțin că în cazul în care guvernanții nu vor răspunde pozitiv solicitărilor, acțiunile de protest vor continua pe termen nelimitat.

Articolul precedentCantități foarte mari de amoniu în apa de băut a Alexandriei!
Articolul următorJudecata lui Dragnea ar putea începe la următorul termen