Ieri, polițiștii din Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 27 de ani din comuna Gogoșari, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autovehiculul în cauză este radiat din circulaţie începând cu data de 17.01.2019, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate sunt false, acestea fiind atribuite unui alt autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ”conducerea unui autovehicul neînmatriculat” și „conducerea unui autovehicul cu număr fals”, urmând a se propune soluție prin Parchet.