Finala Cupei României la volei masculin, între echipele Arcada Galați și Dinamo București, s-a jucat la Sala Polivalentă din Alexandria. Dinamo s-a impus în fața rivalei din teren cu scorul de 3-1 (26-28, 25-20, 25-18, 26-24). Trofeul revine în vitrina clubului după opt ani (ultima victorie, în 2011), echipa de voleibaliști asigurându-și prezența în cupele europene, anunță cei de la Dinamo. 

Dinamo a jucat fantatsic la turneul final al Cupei României, competiție desfășurată sâmbătă și duminică în capitala Teleormanului. Trupa antrenată de Daniel Rădulescu și Ionuț Harbuz încheiase campionatul pe locul 4, iar la Cupă avea a treia șansă, după campioana Arcada Galați și vicecampioana ASC Volei Municipal Zalău. Deși cu un buget pe jumătate cât cele două adversare, Dinamo a compensat printr-o atitudine de mare echipă. În semifinale, alb-roșiii au spulberat cu 3-1 (25-23, 23-25, 25-21, 25-15) pe Municipal Zalău, iar în finală au repetat scorul și cu Arcada Galați.

Dinamo câștigă astfel Cupa României după o pauză de 8 ani, acesta fiind de altfel primul trofeu din 2011 care ajunge în vitrina celui mai titrat club din istoria voleiului masculin românesc. Jucătorul finalei a fost de departe universalul dinamovist Arvidas Miseikis, cu 17 puncte. ”Secunzii” Bozidar Cuk și Maia Gomes au fost și ei la înălțime (câte 10 puncte), bine puși în valoare de coordonatorul Filip Despotovski, iar centrii Maicon Leite și Brandon Schmidt au blocat eficient. Libero a fost Nikola Lakcevic.

Articolul precedentPatru infracțiuni ale unui șofer girgiuvean, depistate în Teleorman
Articolul următorDe-ale Teleormanului… Un primar și-a desenat sigla partidului pe garaj