Campania electorală i-a adus în Teleorman pe liderii USR-Plus, Dan Barna și Dacian Cioloș. Aceștia au făcut o plimbare destul de lungă prin orașe și comune din Teleorman, încercând să convingă oamenii de faptul că schimbarea e posibilă. 

Echipele USR-PLUS s-au mobilizat puternic în acest sens, acoperind într-o singură zi, tot județul Teleorman. Bunele intenții au fost clare încă de la început, toate figurile cunoscute ale Alianței fiind dornice să explice oamenilor cum văd ei oportunitatea schimbării, chiar și în județele sărace. Puțini teleormăneni s-au dovedit, însă, a fi în afara propagandei pesediste și mult mai puțini dintre ei chiar au spus răspicat că nu mai vor să fie conduși de hoți.

Discuțiile cu oamenii au durat ore întregi. S-a mers până la Videle, în orașul din care provin două dintre actualele minți slab luminate din Guvernul României. Acolo, oamenii au avut, în general, o atitudine de respingere a noului. “Nimeni nu va face nimic, nimeni nu e bun, toți sunt hoți, nu vrem altceva.” Și, în ciuda faptului că s-a discutat cu ei, uneori minute întregi, lucrurile au rămas la fel de nelămurite.

Reacția președintelui Consiliului Județean Teleorman, însă, după această vizită, desfășurată în cursul zilei de 11 mai, spune totul despre frustrarea PSD-istă de a sesiza o umbră de opoziție în județ. Acesta a postat pe contul său de socializare următorul mesaj:

Cioloș, Barna și cu încă 30 de “rezistenți” au venit la Alexandria să facă campanie electorală și s-au făcut de râs. În aceasta perioadă se desfășoară Zilele Județului Teleorman, așa a aflat și Cioloș de conceptul “Produs în Teleorman”. Cioloș e mult prea incompetent ca să organizeze vreodată în viața lui un astfel de eveniment sau să facă ceva concret pentru Teleormăneni și Români, ei vor să trăiască în grupuri, să taie pensii și salarii, să finanțeze ilegal campanii electorale, urmează să vedem cu ce trăsnăi mai apar spălații pe creier de la USR – MINUS. Apropo, dragi păpușe teleghidate, mergeți acasă pentru că în Teleorman nu sunt locuri de cazare disponibile și cumpărați și produse sănătoase din Teleorman, în felul asta poate vă mai vine mintea la cap. Fără hoția, incompetența și prostia USR-PLUS, ajungem departe. “

Articolul precedentParada Europei s-a desfășurat în plină campanie electorală la Zimnicea
Articolul următorPatru infracțiuni ale unui șofer girgiuvean, depistate în Teleorman