Astăzi, la Tribunalul București, este programat un nou termen din judecarea dosarului Belina. Protagoniștii sunt fostul vicepremier Sevil Shhaideh, Ionela Stoian, fost director în același minister, Adrian Ionuț Gâdea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman, Mariana Sanda Gheorghiu, asistent registrator în cadrul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alexandria, Rodica Gușă, asistent registrator în cadrul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alexandria.

Cei în cauză sunt judecați pentru infracțiunea de abuz în serviciu. Potrivit procurorilor, în cursul lunii ianuarie 2014, după adoptarea HG 943/2013 prin care se consfințea trecerea Insulei Belina şi a Braţului Pavel în proprietatea județului Teleorman şi în administrarea Consiliului Județean, în calitate de preşedinte al C.J. Teleorman, Gâdea Adrian Ionuţ a făcut demersuri astfel încât să creeze posibilitatea încheierii a trei contracte de închiriere între Consiliul Judeţean Teleorman pe de o parte și Teldrum, pe de altă parte.

Fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, actual secretar de stat și președinte al PSD Teleorman, Adrian Gâdea, ar urma astăzi să fie audiat la Tribunalul București în dosarul Belina. Din sursele noastre, se pare că Gâdea ar fi ajuns deja la tribunal, având calitatea de inculpat. Gâdea este în prezent și președintele PSD Teleorman.

Articolul precedentAccident spectaculos pe E70! Un autoturism s-a răsturnat
Articolul următorPercheziții în Teleorman pentru furt cu documente falsificate