În ședința Consiliului local Alexandria a avut loc astăzi validarea lui Marian Potbăniceanu în funcția de consilier local din partea PSD. Potbăniceanu a fost șeful TSD Teleorman și ocupă o funcție de conducere într-un cămin de bătrâni subordonat DGASPC. 

Totul s-a întâmplat ca urmare a încetării înainte de termen a mandatului consilierului local PSD, Marian Mocanu, care va prelua o funcție de conducere în cadrul unui serviciu local. Locul acestuia a fost de fostul șef al tineretului pesedist teleormănean, Marian Potbăniceanu, care până acum a ocupat mai multe poziții în aparatul de stat județean.

Marian Potbăniceanu a fost director a Direcției Generale de Pază a județului Teleorman, după care a devenit director al Căminului pentru Persoane Vârstnice Cervenia. De-a lungul vremii, Potbăniceanu a fost un personaj public destul de discret, acțiunile acestuia fiind preponderent legate de activitățile de campanie ale partidului social-democrat. De altfel, el a fost nominalizat și pe lista scurtă a pretendenților la un post de parlamentar teleormănean, ocupând a doua poziție între opțiunile partidului pentru Senat, după Carmen Daniela Dan.

Articolul precedentPovestea continuă! Realitatea TV a devenit Realitatea PLUS
Articolul următorDragnea insistă pentru o zi liberă!