Potrivit ordinii de zi a ședinței Consiliului local Alexandria ce va avea loc mâine, 31 octombrie, mai multe lăcașe de cult vor primi bani publici în plină campanie electorală. 

Pentru că Dumnezeu e cel mai bun agent electoral, Consiliul local Alexandria a pregătit fonduri publice pentru mai multe lăcașe de cult. De altfel, cam jumătate din ordinea de zi constă exact în asta: alocarea de bani publici pentru bisericile diverselor religii și culte. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Alexandria, ce urmează să aibă loc pe data de 31 octombrie, găsim o înșiruire care parcă nu se mai termină a donațiilor către biserici. Nu toate creștine. Și baptiștii, și adventiștii vor beneficia de fonduri publice pentru a-l respecta mai tare pe Dumnezeu.

Oferim, în cele ce urmează, doar câteva exemple: alocarea de la bugetul local al Municipiului Alexandria a unor fonduri pentru Biserica Creștină Adventistă de Ziua a Șaptea Alexandria nr. 1, alocarea de la bugetul local al Municipiului Alexandria a unor fonduri pentru Biserica Creștină Baptistă „Emanuel”, alocarea de la bugetul local al Municipiului Alexandria a unor fonduri pentru Parohia Sfantul Ierarh Grigore Teologul din Municipiul Alexandria, alocarea de la bugetul local al Municipiului Alexandria a unor fonduri pentru Parohia „Sfântul Nicolae” , alocarea de la bugetul local a unor fonduri pentru Parohia „Sfântul Alexandru”, alocarea de la bugetul local a unor fonduri pentru Parohia „Sf. Cuvioasa Parascheva” , alocarea de la bugetul local a unor fonduri pentru Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena, alocarea de la bugetul local al Municipiului Alexandria a unor fonduri pentru Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Articolul precedentSe caută director la Spitalului TBC din Roșiori… de doi ani
Articolul următorLuptă încinsă pentru Consiliul Local al Tinerilor