Procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman a ajuns în faza de apel. Astăzi, la primul termen, s-a solicitat o nouă audiere a unora dintre persoanele implicate, inclusiv audierea lui Liviu Dragnea.

Deși n-a fost prezent la acest termen, Dragnea și-a trimis avocații să-l reprezinte la Înalta Curte de Casație și Justiție. Procesul a fost amânat o lună, până pe 18 martie, iar avocații au solicitat probe suplimentare, pe care le consideră utile în desfășurarea corectă a actului de justiție. Instanța va decide care dintre probele solicitate sunt necesare, deși mai mulți martori din dosar au arătat că nu doresc să dea alte declarații în acest caz și au solicitat să rămână asupra celor oferite în faza de fond a procesului.

Din partea DNA, la proces a fost prezent procurorul Marius Vartic, care a cerut instanței să ia în calcul reaudierea unor persoane cheie din schema angajărilor fictive, printre care se numără Liviu Dragnea, Floarea Alesu, Anisa Stoica sau Adriana Botorogeanu. Și avocații lui Dragnea au cerut audierea mai multor persoane, în timp ce avocatul Olguței Șefu, fostul director adjunct al DGASPC Teleorman, a solicitat încetarea procesului în cazul ei, ca urmare a prescrierii faptei.

Articolul precedentFoto: Ei sunt tinerii care susțin PSD în Alexandria
Articolul următorPlus a avut o primă întâlnire cu potențiali noi membri la Alexandria